ЦСКА уреди важен проблем, който донесе на клуба две солидни глоби от по 11 000 лева. Те бяха наложени от БФС, тъй като Милош Крушчич не е имал необходимия лиценз да изпълнява функциите на старши треньор за мачовете с Ботев (Пловдив) и Витоша (Бистрица). Сега обаче всичко около документите на сръбския специалист е уредено и и той ще бъде вписан официално като старши треньор за предстоящия мач с Локомотив (Пловдив) и ще може да води отбора без никакви проблеми, информира „Тема Спорт“.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Милош Крушчич бе назначен в ЦСКА в средата на юни като беше обявен като анализатор. Бързо обаче си пролича, че той е по-скоро с функциите на помощник и то с доста големи правомощия, тъй като често бе виждан да дава указания от тъчлинията. Новият старши треньор е кадър на Люпко Петрович, който пръв му дава път в професията през 2011 година в казахстанския Тараз, където двамата също са екип. Сърбинът е работил с Люпко и в Литекс. Впоследствие Петрович иска да го вземе със себе си и в Левски, но на “Герена” не му позволяват да привлича свои помощници.

Сега Крушчич глави щаба на ЦСКА след напускането на Петрович. За момента футболистите на “червените” са с добри впечатления от сърбина, като може да се каже, че одобряват неговото назначение.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020