ЦСКА си осигури първото сигурно ново попълнение за следващия сезон. Достоверни източници разкриха пред БЛИЦ, че Маркос Маркиньос вече подписал с “червените”. Договорът на бразилеца е за една година и влиза в сила от 1 юли.
 
Контрактът на халфа с Локомотив (София) изтича на 30 юни и в момента футболистът е в правото си да подписва с друг клуб. Именно поради тази причина от Борисовата градина побързаха да си осигурят услугите на Маркиньос.
 
Наскоро БЛИЦ разкри, че в началото на април бразилецът се е срещнал с Александър Томов и двамата са уточнили всички детайли по договора. Тогава обаче Маркиньос е помолил ЦСКА да изчака до края на април, тъй като имаше вероятност да подпише с чуждестранен клуб. След като обаче преговорите с иностранците са ударили на камък, миналата седмица – в петък, Маркиньос е подписал с “червените”.
 
Според отлично информирани източници в четвъртък предстои среща и с Мартин Камбуров. Ако няма разминавания по финансовите параметри, нападателят ще подпише с ЦСКА и също като Маркиньос през лятото ще се завърне в Борисовата градина.
"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ