Ръководство, треньори и футболисти на ЦСКА атакуваха сериозно съдията Христо Ристосков. “Червените” победиха Лудогорец с 2:1 в първи 1/16-финал за Купата на България. Реферът се превърна в главно действащо лице, нагнети напрежение с отсъжданията си. Гостите от София претендираха за две дузпи, Ристосков изгони Анисе в последната минута, но трябваше да го направи още през първото полувреме. В края на мача арбитърът не показа червен картон за зверски фаул на Мирослав Иванов срещу Лукас Саша. Имаше и още много спорни отсъждания на съдията.

“Ще пуснем жалба срещу съдията, ще искаме този да не свири повече мачове на ЦСКА. Този съдия е обременен”, заяви категорично изпълнителният директор на “червените” Георги Илиев-Майкъла.

“Относно това, че в ЦСКА нямало пари за лагери, аз решавам какво да има и какво - не. Какво значи лагер, когато взимаш 20-30 хиляди лева заплати. Дори и днес мислехме да пътуваме в деня на мача, но Разград е далече и затова направихме една нощувка”, допълни шефът в Борисовата градина./БЛИЦ