Новият треньор на ЦСКА Христо Янев работи усилено по селекцията, а БЛИЦ разбра, че вече са почти уредени двама опитни футболисти, които се очаква да дойдат на "Армията" от разпадналия се Локомотив (София). Нападателят Преслав Йорданов и халфът Иво Иванов трябва да се присъединят към "червените" тези дни. Освен това Янев опитва да навие и юношата на ЦСКА Владислав Романов, който също беше при "железничарите", но за момента изчаква оферти от чужбина.

ЦСКА ще направи първата си тренировка в сряда. В нея се очаква да се включат и футболисти от Миньор (Перник), с които Христо Янев работи през изминалия сезон в Югозападната "В" група. Двама от тях са юношите на ЦСКА Милен Кикарин и Томи Костадинов. БЛИЦ разбра също така, че към "армейците" ще се присъединят и младоци от втория отбор на Литекс. В последните три дни Янев е селектирал и обсъждал с помощниците си Владимир Манчев и Ивайло Петров футболисти сред 60 имена. Новият тим на "червените" ще е съставен от опитни играчи плюс юноши.

Очаква се в ЦСКА да има приятна изненада и в по-късен етап към отбора да се присъедини интересно име. Освен това е възможно ветеранът Стоян Колев да бъде върнат на "Армията".