ЦСКА започва основна реконструкция на Сектор „В” през лятото. Трибуната ще бъде напълно обновена, с което ще се сложи край на козметичните ремонти по стадиона в последните няколко години. За трибуната вече е изготвен проект. През тази пролет комисията по лицензиране на стадионите установи доста нарушения в сектора и той бе спрян от експлоатация, за да се отстранят.

„Армейците“ направиха нужните ремонти и очакват буквално до часове официално позволение от общината, с което отново ще имат правото да отворят трибуната. Тя ще е на разположение за реванша с Берое за купата на 20 април. На реконструкция ще бъде подложен и секторът за гости, където наред с редица други изменения ще бъдат сложени и седалки.

Освен дейностите по трибуните червените ще поставят и ново тревно покритие на "Армията". Старото не е сменяно изцяло от над 25 години. Подмяната ще започне още след реванша с Берое за купата - от 21 април. Така ЦСКА ще избира между три стадиона, на които да доиграе домакинските си срещи в остатъка от сезона - "Васил Левски", "Славия" и "Локомотив".

Дейностите по базата на „армейците“ обаче няма да се изчерпят само с реконструкцията на двата сектора и новото тревно покритие на стадиона. „Червените“ започват и изграждането на три терена в Панчарево. В момента има само един, който е годен за експлоатация, но тревното му покритие е в лошо състояние и не върши работа на отбора. За капак в базата цари и пълна разруха. На това обаче ще бъде сложен край и „армейците“ се готвят да преобразят изцяло Панчарево. Клубът очаква да получи пълно съдействие и разрешения от Министерството на спорта за планираните ремонти.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!