Президентът на Славия Венцеслав Стефанов продължава да е афектиран след скандала във Варна. Членът на Изпълкома на БФС изригна пред БЛИЦ, научавайки решенията на Дисциплинарната комисия. Стефанов настоява за наказание на един от ръководителите на "моряците" - Ерджан Шабан, който по думите му е ударил футболиста на "белите" Емил Виячки в тунела след нулевото равенство в петък.

След като научи, че няма санкция за шефа в Черно море, босът на Славия коментира разпалено:  "Омръзна ми от несправедливости, от подлоги! Докато има такива хора, изстъпленията по българските терени ще продължават. Всички отлично знаят за какво става въпрос на "Тича". Там е като чумата по прасетата.". 

Попитан дали все пак е провел разговор с колегите си от Черно море след случката, членът на Изпълкома каза: "Как да разговаряш с тях, те са страхливци, крият се като лалугери! Могат да се правят на мъже само пред такива момчета, и да посягат, показвайки мускули. Те са книжни тигри. Айде да ги видим, ако посегнат на мъж като мен!". 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Жалко за хората от Дисциплинарната комисия, жалко за морала, жалко за всичко, което би било добро за българския футбол. Не може към едни да бъдеш строг и взискателен, а за други не. Аз като казах нещо за съдията миналия сезон ме глобиха 11 000 лева, а за тези, които правят побоища вече 20 години на този стадион, си мълчим и си затваряме очите. Но онзи горе гледа. Бави, но не забравя! Аз вярвам единствено на него", продължи огорченият Венцеслав Стефанов.

"Нe съм изненадан, че няма наказание, като зная с какви хора си имаме работа. Те са готови да се надупят на всеки! Говоря за Дисциплинарната комисия и онази на генерал Василев - за етиката и феърплея. Той къде е сега? На почивка ли? Страх ли ги е тези комисии? Цяла България видя какво се случи в тунела на "Тича". Те вижат и чуват, обаче са слепи и глухи за истината. Или пък може би са им обещали да се въргалят на някои чаршафи на морето известно време по Варна. И сега трябва да си заслужат почивката. Както казват хората - на печелившите честито!", добави Стефанов.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020