Президентът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път коментира съдиите в България. Това стана след победата на “белите” с 2:0 срещу Пирин Гоце Делчев в София.

“Не искам да притискаме съдиите, надявам се да се справят до края на първенството. Аз за Дюран Дюран много пъти и отдавна съм ви предупреждавал. Много е услужлив. Когато му поискаш услуга, винаги застава на колене. Този шуменския не го ли виждате, не знам защо е определен за международен съдия. Освен че е услужлив, той е нагъл, в пълния смисъл на думата нагъл, изпечен”, заяви Венци Стефанов.

“Дано Таско Тасков си вземе бележка, млад и кадърен съдия е. Ориентацията му към Разград е толкова очевадна. Днес гледах мача “Ботев” Враца – ЦСКА, много съжалявам за това, което се случи на “Ботев”. Съгласен съм с това, което отсъди Сашо Костадинов. Защото когато пада Костадин Стоянов, не може да се знае дали топката отива във вратата. Докато при второто положение играчът на “Ботев” Враца умишлено спря топката към вратата”, завърши президентът на “Славия”./БЛИЦ