Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази опасение пред "Тема Спорт", че съдията на предстоящия днес двубой с Литекс Таско Тасков може да не се справи.

"Играем трудно срещу Ли­текс, те са корав отбор със силни футболисти. Ние трябва да се изправим и да вървим напред, защото ни предстои мач с Берое. Тряб­ва да вземем максимума от него. Разбира се, мачът със старозагорци е много по-ва­жен, но това не означава, че няма да играем мъжки срещу Литекс. Таско Тасков дано да не осе*е мача. Много добре го познавам. Знам, че е от Троян и дано не съсипе сре­щата. Защото ако го напра­ви, може да му е последният мач. Този път, ако се изложи, ще се постарая да има послед­ствия за него", закани се босът на „белите”.

Той потвърди, че Христо Янев може да премине в Славия.

"Да, вярно е - Янев трени­ра с отбора. Засега няма пра­во да играе за трети отбор през сезона. Качествата му са ясни и на мен, и на цялото треньорско ръководство. Нека сега да се готви с отбо­ра, но трябва да изчакаме до лятото. Дотогава може да излезе някоя оферта за него, така че нищо не е сигурно. А и аз все още не съм говорил с него. След като се прибера в България, тъй като сега съм в чужбина, ще се срещнем, ще говорим и ще се разбе­рем", завърши Стефанов.