Треньорът на Вихрен (Сандански) Стойко Найденов няма да може да разчита на четирима футболисти за гостуването на ЦСКА. Мачът от 27-ия кръг на Югозападната "В" група е утре от 18:00 часа на стадион "Българска армия".

Венцислав Стоянов, Емил Тренков, Николай Стоилков и Благой Атанасов заради травми от различен характер и няма да бъдат на разположение на треньора. Добрата новина за Найденов е завръщането след наказание на титулярния защитник Илиян Панчев.

"Ще ни бъде изключително тежко, защото излизаме да играем срещу най-титулувания отбор в Югозападната "В" група ЦСКА, което е видно от класирането. Всичко зависи от момчетата, на които ще гласувам доверие. Ще бъде чест за тях, че ще премерят сили не къде да е, а на стадион "Българска армия", където са прекланяли глави много известни отбори от България и чужбина. Резултатът от срещата ще оставим на по-заден план. Ще опитаме с добра игра да оставим добри впечатления на зрителите. Имам уверението на моите възпитаници, че ще дадат всичко от себе си и ще изиграят най-успешния си мач като гости от началото на първенството", каза пред БТА Стойко Найденов.

Очаква се на вратата да застане Захари Димитров, пред него в защита да играят Илиян Митрев, Ивайло Иванов, Стоян Манолски, Милен Стоев и Кирил Домозетски, в халфовата линия да се включат Светослав Саватов, Божидар Божинов, Свилен Златанов и Николай Георгиев, а на върха на атаката да бъде Георги Владимиров.