Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов бе доволен след убедителната победа с 3:0 срещу Динамо Загреб в Лига Европа. Стражът спаси три опасни положения на хърватите.

„За пореден път познах точния резултат. Мишо Александров даже вече се издържи в съблекалнята (смее се). Ние знаехме, че ще бъде тежък двубой. Те са добър отбор, нормално е да имат положения. За моя радост запазих концентрация и хванах ударите. Вкарахме се положенията и закономерно победихме с 3:0. Ние още с влизането в групите сме си поставили тази цел – имаме ли възможност, целта ни е да излезем от групите. С тези шест точки вече имаме сериозен шанс. Някой очакваха такъв старт, други – не. Не трябва да подценяваме Черноморец Одеса, доста интересен отбор е. Стараем се да излизаме за победа във всеки мач. В „А“ група също ни чакат тежки мачове, ЦСКА се вдигна, „Ботев“ също, а и „Левски“ и Литекс. Трудно се превключва от международно на вътрешно ниво заради терените. Например с Черноморец теренът не ни пасна, но какво да се прави“, заяви Владислав Стоянов.

„Радвам се, че всички бяхме концентрирани. Нямаше никакво притеснение, говорихме си в отбора. Ние сме млад отбор, който за първи път играе в групите, така че дори и да загубим, не може да се правят трагедии. За наше щастие успяхме да победим и продължаваме напред. Трудно е да се правят сметки, излизаме всеки мач да спечелим. Каквото стане, това е", допълни Стоянов.