Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов остана доволен от победата с 3:2 над Краснодар в първата контрола на отбора в Австрия.

"В началото на подготовката сме. Всички са изморени. Имаше хора, които не са готови за мачовете заради по-дългата почивка, която получиха. Това е причината според мен през второто полувреме да се получи спад в играта ни. Но според мен се справихме добре срещу отбор като ФК Краснодар", коментира стражът, който в отсъствието на Светослав Дяков изведе тима с капитанската лента.

Стоянов коментира и промените в отбора. Той обаче призна, че за него реалната цел е Лига Европа, а не Шампионска лига.

"От една страна е добре да се правят промени в състава, но от друга не. Може би някои момчета се пренаситиха от успехите. Ръководството знае какво прави. Хората, които ще бъдат привлечени, ще бъдат по-добри от тези, които напуснаха. Не е лесно да надграждаш всяка година. Сега ще ни бъде по-трудно. Ще се опитаме във втора поредна година да влезем в Шампионската лига. Но няма да е фатално, ако това не се случи. За мен целта е минимум Лига Европа, за да продължи Лудогорец да върви по възходяща линия."