Британските медии разкриха самоличността на починалия в понеделник английския фен в София. Това е Роб Спрей, привърженик на Уест Бромич. Вече стана ясно, че причината за смъртта му е свръхдоза наркотици.

Семейството му дори събира 12 000 паунда, за да успее да транспортира тялото обратно в Англия. Първоначално беше съобщено, че починалият е 32-годишен. След това някои британски медии обявиха, че става дума за г-н Спрей.

Във „Фейсбук“ Кейти Браун съобщи, че става дума за нейния брат Роб и сподели линк към сайт, където се набират парични помощи за транспортирането на тялото.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Той беше един мил гигант. Винаги е бил миролюбив, а не побойник. Най-прекрасният и мил човек. Не срещаме подкрепата на британското външно министерство и българските власти. Искаме да отидем на място и да проверим какво се е случило, но се нуждаем от помощ“, обяви Кейти Браун.

„Подкрепяме семейството на починалия в София британец. Наши служители са в постоянен контакт с българските власти“, обявиха от английското външно министерство.