След кошмара 0:6 от Левски на "Герена" в Ботев (Пд) замириса на оставки. Президентът Димитър Христолов е нарочил за уволнение треньорския тандем Стефано Кусин-Костадин Ангелов и изпълнителния директор Борислав Димитров, информира "Топспорт". Клубният шеф на "канарчетата" има единомислие с феновете, които водят открита война с него. В патентован стил Христолов заяви, че глобява всички от отбора с по 1000 лева за загубата от Левски.

При успех над "моряците" на "жълто-черните" ще им се размине наложената санкция. Димитър Христолов вчера отказа да се срещне със "светата троица" - треньорите и Боби Димитров. Възпитаникът на Левски, изживяващ се като вещ професионалист в административното управление, проведе индивидуални срещи с двамата треньори.

Съвсем сензационно Костадин Ангелов заяви, че не бяга от отговорност, но не той е наставник на Ботев (Пд). "Кусин проведе цялата лятна подготовка и направи селекцията. Той определя тактиката и състава за мачовете. Аз на практика само му партнирам и трябва да заявя, че съм почти безгласна буква, а вие постоянно в медиите ме наричате старши треньор", заяви пред „Топспорт" Човека с лаптопа. /БЛИЦ

Oще по темата: