Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Ако отдавна не сте слушали оправдания на виновно дете, представяме ви прекрасния актьор Велислав Вуцов. Треньорът на Славия влезе в ролята на сърдития чичко, който е недоволен от играта на футболистите си в мач, който беше всичко, но не и истински. “Белите” сладури загубиха очаквано от “Ботев” Враца с 1:2. Още днес сутринта агенция БЛИЦ алармира, че има сериозни съмнения за полягане на Славия, за да може врачани да запазят шансове за оставането си в елита. Е, случи се, “Ботев” победи с 2:1. Двубоят беше изпълнен с циркова драма, домакините поведоха с 1:0, след това гостите изравниха, а накрая стигнаха и до трите точки. Какъв сценарий.

А ето клишетата и глупостите, които наговори Вили Вуцов след края на двубоя: “Много слаб и лош мач за нашия отбор по ред причини. Първо – доста контузени състезатели, явно има някакъв вирус. Живко Желев е на системи, Тодор Янчев също е зле. Да не звучи като оправдание, но бяхме решили в този мач и в двубоя с Етър да дадем шанс на тези футболисти, които по-малко са играли. За жалост в мач, в който извадим трима-четирима, агресията изчезва. Когато няма агресия, няма скорост, няма бързина, няма нищо. Стара слабост, много индивидуални грешки. Гостите създадоха някои удобни положения, които ги проиграха. Явно в мотивацията има нещо криво.”

На въпрос, какво ще отговори на публиката, която скандираше срещу собствените си футболисти, Вуцов каза: “Какво да им отговарям, какъв повече отговор да дам. Аз лично исках отборът да играе по-добре.”

На друг въпрос за слуховете за залози и загуба на Славия, треньорът изби рибата: “Всеки мач се говори, пише се. Аз не съм залагал, ако някой е залагал, питай него. Предният мач с Миньор Перник беше същият. И днес преди мача, и миналия...Опитах да говоря днес с момчетата, да има някаква мотивация. Явно Ботев са принудени до стената да играят по-добре, какво да кажа повече. На черното бяло ли да кажа. Ботев беше по-добрият, по-стараещият се отбор.”