Треньорът на Славия Велислав Вуцов направи доста интересно изказване след победата с 2:0 над Пирин (Гоце Делчев). От думите на наставника стана ясно, че много хора са се съмнявали дали "белите" ще скочат на неврокопчани и едва ли не да легнат на новака в "А" група, при положение, че Вуцов и момчетата му нямат шанс за нещо повече в първенството от класиране в златната среда.

"50 човека ми се обядиха преди днешния мач, за да ми задават странни въпроси. Аз ви казвам, че докато съм тук Славия ще играе честен футбол. Футболът е удоволствие, трябва да има феърплей", сподели Вуцов след победата над Пирин (Гоце Делчев).

"10 точки от 5 мача до момента и едно стъпало за Купата на България. Не може да не съм доволен. Въпреки всичко още сме далеч от това, което искам да виждам. Създаваме положения, но много изпускаме, това е проблем, който трябва да изчистим", добави наставникът на "белите".

"Утре съм на "Герена" и няма да чопля сенки (б.р. - Вуцов ще разузнава Берое, който е съперник на Славия на 1/2-финалите за Купата). Няма да подценяваме Берое, все пак ни биха преди една седмица. Трябва да изорем земята, ако трябва да умрем дори, но да бием и да се класираме на финал", каза още Вуцов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ