Треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов похвали играчите си след равенството 1:1 срещу гостуващия Черно море в първия мач от петия кръг на efbet Лига и обяви важна новина за Валери Божинов. Нападателят трябвало да подпише договор идната седмица и да започна да играе.

„Резултатът е напълно справедлив, но видяхме накрая, че може с дух и воля да достигнем до точката. Според мен едни гърди бяхме пред Черно море. Победата ни прилягаше повече. Трети мач играем на собствен терен, още в 10-ата минута ни повеждат гостите. Много е трудно да се обръща мач. Днес успяхме със силна воля. Тежи, че нямаме победа във Враца, разбира се. Ако играем така, както през второто полувреме, скоро ще дойде и тя”, започна наставникът на тима от Враца.

„Давид Рибейро? Вижте какво, липсва ни много качество в отбора. С него би трябвало да се вдигне. Очакваме още един, може би по-силен трансфер. С него отборът на Ботев Враца ще върви отново напред. Очаквам тази седмица Валери Божинов да подпише с отбора и да започне да играе. Гостуването срещу Славия? Отиваме там и се раздаваме. Ако можем да победим, ще го направим”, добави Сашо Ангелов.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020