Треньорът на Ботев (Враца) коментира поражението на своя тим с 0:2 от Славия. Двубоят бе изнервен, като в последните минути попадение на домакините първо бе зачетено, а след минута отменено. Повторенията показаха, че засада има и голът правилно е отменен.

"Аз виждам гол и тук приключва моето виждане. Мен и публиката на пейката ни изнерви това, че първо се дава гол, след това се отменя. Когато поисках обяснение, ми се обясни, че има фаул. След намесата на Волен Чинков главният съдия ми каза, че не е фаул, а засада. Това подлуди хората", обясни гневните реакции Здравков. 

"Чисто футболно през първото полувреме не бяхме убедителни в средата и в отбрана, разрешавахме на противника да прави атаки. Допуснахме елементарен гол, нямам обяснение как е възможно да допускаме такива голове. Второто полувреме момчетата коригираха желанието си за изява. Създадохме ситуации, не можахме да отбележим. Напрежението наля тежка мисъл, трудно се взимаха верните решения. Успяхме да създадем положения, жалкото е, че не можахме да ги реализираме. Гошо Георгиев показа висока класа, това също им помогна", добави треньорът на Ботев (Враца).

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020