Режимът в ЦСКА преди реванша с Берое е досущ като в казарма, а взетите извънредни мерки от треньорския щаб са по-сериозни отвсякога. БЛИЦ СПОРТ научи, че футболистите са останали без мобилните си телефони в навечерието на мача на годината. В сряда от 20:00 часа "червените" приемат Берое в реванша от полуфиналите за Купата на България и имат преднина след победата с 2:0 в Стара Загора.

Стадион "Българска армия" ще е врящ котел, а в ЦСКА са пределно амбицирани да довършат работата си и да поднесат още по-голяма радост на феновете си.

В последните дни запалянковците не спирали да пишат на играчите в социалните мрежи, както и да ги притесняват по телефона, надъхвайки ги за реванша. Освен това редица фенове са правили опити да се сдобият с билет за важния мач именно от футболистите. Държащият изключително много на дисциплината Ицо Янев логично решил да изолира възпитаниците си от външния свят.

БЛИЦ СПОРТ научи още, че играчите са останали и без лаптопите си, а в хотела, в който са на режим, няма интернет. Пак по нареждане на треньора на ЦСКА е спрян достъпа до мрежата. Целта е футболистите да са пределно концентрирани за мача на годината.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!