Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич похвали футболистите си след четвъртата поредна победа в първенството - 3:0 при гостуването на Ботев (Враца). Сърбинът каза, че е забранил на играчите си да мислят за дербито с Лудогорец, което е на 1 декември от 18:00 часа на "Армията".

"Доволен съм от резултата. Играта може да бъде още по-добра. Казах на футболистите на почивката, че не трябва да се отпускаме и да играем през целия мач на 100%. Още когато пристигнахме във Враца и видях терена, бях сигурен, че ще е много трудно. Наистина бе труден двубой да покажем това, което можем, но съм изключително доволен", коментира Крушчич.

"Трудно ни беше, защото нямахме много познания около треньора им и идеите му сега. Днес разчитаха на двама нападатели и направихме това, което можем. Обърнахме внимание на всеки един детайл и се справихме. Нормално е да създаваме положения и да вкараме. Работим всеки един ден във всяко едно отношение на играта”, продължи сърбинът.

"Забранил съм на играчите ми да мислят за Лудогорец. След мача с Ботев (Враца) ще се насочим към предстоящия двубой, но искам да сме спокойни. Винаги е хубаво, когато побеждаваш и не допускаш попадения. Сега не трябва да се отпускаме и да бъдем концентрирани", добави Милош Крушчич.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020