Легендата на ЦСКА Георги Денев празнува днес 66-ия си рожден ден! По повод празника спортната редакция на ПИК ТВ подари билет за реванша от полуфиналите за Купата на България ЦСКА - Берое на именития полузащитник на "червените" с пожелание да бъде здрав и да се завърне на стадион "Българска армия".

Денев признава, че за последно е стъпвал на стадиона преди 6 години. С огорчение Кучето споделя, че е потънал в забрава и никой от червения клуб не се е поинтересувал за здравословното му състояние в началото на годината, когато той претърпява инсулт.

"ЦСКА и Литекс трябва да съществуват поотделно. Не приемам сливане между двата клуба. Висшата лига е грешка!", коментира Денев пред ПИК ТВ.

"Спрях да ходя на мачовете на ЦСКА заради отношението. Всеки се възползва от клуба през годините. Има много завист и злоба в хората", каза Кучето.

"Жеката (б.р. - Петър Жеков) като е казал, че ще скача от козирката - да скача. То много хора си променят мнението. Аз се надявам, че ЦСКА ще победи с 2:0, със сигурност мачът срещу Берое няма да е лесен", сподели още Денев, добавяйки, че има голямо желание да присъства на "Васил Левски" на 20 май за шоуто, което Христо Стоичков организира по повод 50-годишния си юбилей.

"Не съм канен на юбилея на Ицо, но ако го направи, ще отида на драго сърце. Нека се сетят и за нас, футболът ни не започва с поколението от 94-а", каза още Денев.

Очаквайте по-късно цялото интервю с Георги Денев.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!