Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович не остана особено доволен от представянето на "червените" при победата с 1:0 над Ботев (Враца). В герой и днес се превърна Евандро.

Сръбският специалист алармира, че няма да бъде добре за отбора, ако той спре да вкарва, тъй като "армейците" нямат друг футболист, който да може да донесе головете.

Петрович е притеснен и заради натоварената програма, която предстои на "червените", като се надява играчите му да издържат физически. В четвъртък е домакинството на Зоря от Лига Европа (от 20:30 часа), в неделя е гостуването на Лудогорец, а на 15 август е гостуването в Украйна.

"Играхме 120 минути срещу Осиек и трябва да кажа, че не бяхме максимално концентрирани днес. Пътуването също изигра своята роля, тъй като да играеш на два фронта е трудно. Доста тежко е да гониш резултати и в двата турнира. Трябва да кажем, че Ботев (Враца) днес дойде и игра добър футбол. Първата част не направихме нищо, докато те играха добре", каза Петрович пред Диема Спорт.

"Второто полувреме напипахме верния ритъм и пресирахме съперника. Тогава създадохме положения. Евандро отново се оказа човекът на точното място. Отново обаче имахме проблеми в предни позиции. Когато Евандро не вкарва, ще имаме проблеми. В предни позиции имаме още играчи, които трябва да вкарват”, каза сърбинът.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Не знам как ще издържим в тази натоварена програма, която ни предстои. Ще ни бъде тежко в този натоварен график, тъй като нямаме толкова много избор в състава. Мога да изтъкна Раул Албентоса в днешния мач, който отново се представи добре. 120 минути игра в Хърватия. И днес отново не направи нито една грешка. От него съм много доволен. В защита, като цяло, играта изглежда добре, но в средата и в атака не разполагаме с чак толкова различни изпълнители”, завърши Люпко Петрович.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020