Феновете на ЦСКА тръпнат в очакване за реванша с Берое на 20 април, но налице е и ентусиазъм за протеста преди самия мач. Привържениците ще направят "разходка" в района на "Орлов мост" и централата на БФС на улица "Иван Асен II", като тя ще започне около 18 часа и е планирано да продължи до около 19 ч. Очакваният с огромен интерес реванш от полуфиналите за Купата пък стартира в 20:00 часа.

Шествието на "червена" България ще е насочено срещу постоянното пречене на ЦСКА от всички страни да продължи своето развитие. Болшинството от фенове вече са убедени, че има задкулисна схема, която цели подчиняването и маргинализирането на "армейците" и поставянето им  в туш, пише "Тема Спорт". Търпението на привържениците обаче се изчерпва и се очаква по централните софийски улици на 20 април да излязат повече от 5000 фенове!

Основната им идея е да блокират "Орлов мост" в пиков час, както бе правено неколкократно от други протести от началото на годината.
Основното недоволство е насочено към БФС.

Футболният съюз по традиция преди важно решение влиза в обяснителен режим и постоянно отлага казуса на "армейците". От клуба обявиха, че са подали документи още в края на февруари, според които могат да продължат пътя си с новото дружество.

Вече близо два месеца обаче от БФС не ги разглеждат и си тупкат топката. Очаква се на протеста да има популярни личности, които подкрепят ЦСКА.

Така беше и на предишното шествие по централните софийски улици - през октомври. Тогава до жълтите павета отидоха около 4000 привърженици, нс сега протестът ще е по-масов.

Привържениците планират да започнат да се събират пред БФС още от 16:30 часа в сряда.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!