Футболистите и треньорският щаб на ЦСКА спазиха обещанието си да помогнат на юношата на Левски Дарин Тодоров, който шеста година се възстановява след тежката катастрофа през 2010-а. БЛИЦ СПОРТ разбра, че "червените" вчера са превели пари по сметката на шуменеца, на когото предстои втори етап от лечението в специализираната клиника в Анкара, която е без аналог в България.

Припомняме, че на 16 февруари футболистите на ЦСКА обявиха, че се включват в благородната кауза и призоваха и други да помогнат на Дарин Тодоров. По-рано пък големият талант на "армейците" Павел Головодов също подаде ръка на Дарко, предоставяйки му 2000 лева.

"От сърце благодарим на всички в ЦСКА. В подобни моменти не бива и дума да става за война между "сини" и "червени". Преди всичко сме хора. В ЦСКА са добри момчета и им желаем много успехи в бъдеще", заяви пред БЛИЦ СПОРТ майката на Дарко - Даниела.

Тя съобщи също така, че преди заминаването за втория курс лечение в Анкара, ще заведе сина си на процедури в Поморие. "Планираме първата барокамера да бъде на 14 март. В Поморие ще проведем рехабилитация и физиотерапия", добави майката на юношата на Левски.

Най-лесният начин за желаещите да помогнат на Дарин Тодоров става чрез DMS кампанията (DMS DARKO на кратък номер 17 777).

Дарителската сметка на Дарин Тодоров:
Титуляр: Дарин Валериев Тодоров
УниКредит Булбанк
IBAN в лева - BG31UNCR70001519456109 - BIC: UNCRBGSF
IBAN в евро - BG74UNCR70001519456111 - BIC: UNCRBGS
PayPal: [email protected]