Бившият капитан на ЦСКА и настоящ треньор на София 2010 Тодор Янчев благодари на феновете на "червените" за топлото посрещане, което те му устроиха на "Българска армия" при загубата на неговия тим с 1:5 в среща от 24-ия кръг на Югозападната "В" група.

"Честитя победата на ЦСКА. Напълно заслужено. Радой Божилов вкара гол, преди това пропусна няколко положения, но това е играта. Благодаря на феновете, на всички привърженици. ЦСКА е моят клуб. Тук се утвърдих като играч, цялата ми кариера премина тука. Огромно благодаря. На този стадион си изиграх последния мач, сега гледам към другото поприще, влече ме треньорството. Вече гледам към новата страница и ми предстои доста път. На този етап Христо Янев се справя чудесно. Гледам първо да си върша работата в нашия проект", добави Янчев.

"С оглед, че Стойне Манолов закупи София 2010, когато бе на последно място, целта ни е да се спасим от изпадане. След това вече ще надграждаме", бе коментарът му за амбициите на София 2010.

"Надали аз знам какъв е точния изход за ЦСКА. Не е добре, трябва да се помогне на този велик клуб да излезе от това състояние. Гледам единствено към днешна дата какво се случва. Хубаво е да има яснота. Да се каже това става, това не. Не може да стават някакви виртуални неща, въздух. Да се пълни медийното пространство с химери", завърши рекордьорът на "червените" по мачове в европейските клубни турнири.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!