ЦСКА излиза днес за поредна победа №28 във всички турнири през сезона. От 18:30 часа "червените" приемат Ботев (Ихтиман) в среща от 21-ия кръг на Югозападната "В" група. Двубоят ще бъде предаван директно по Канал 3.

Избраниците на Христо Янев вече победиха два пъти през сезона този съперник - 3:0 за първенството и 5:0 за Купата на България и едва ли ще срещнат трудности да запишат хеттрик от успехи.

Ботев се представя неубедително в първенството, като заема 12-ото място с 19 точки. В предишния кръг тимът победи в Ихтиман с 3:0 Вихрен. Основният аргумент на Ботев е стабилният вратар Милетко Христов, който впечатли с изявите си при загубата от ЦСКА с 0:3, като опази мрежата си суха до 74-ата минута.

Янев няма да може да разчита на Ангел Грънчов и Станислав Маламов, които са контузени. Вместо тях в игра ще се появят Виктор Райчев и Николай Цветков - Демона.

На върха на атаката се очаква да бъде Костадин Хазуров, който гони голмайсторския приз в групата. В момента той е лидер с 16 попадения.

Вероятни състави:

ЦСКА: Господинов, Динчев, Чорбаджийски, Райчев, Кикарин, Й. Йорданов, Галчев, Аясс, Цветков, Цветанов, Хазуров

Ботев (Ихтиман): М. Христов, Александров, Икаде, М. Василев, Ялъмов, Цв. Иванов, В. Велев, П. Петров, Кадифчин, Цонев, Лачов.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!