ЦСКА публикува на официалния си сайт важна информация за феновете преди гостуването на Зоря в Украйна и ги призова да демонстрират европейско поведение.

"Армейци, във връзка с пътуването на българските привърженици до Украйна е необходимо да знаете следните важни неща: Феновете на ЦСКА ще бъдат разположени в Сектор 14, намиращ се зад едната врата, който е част от Южная Трибуна" на стадион Славутич Арена" в Запорожие.

Квотата за армейската публика е 600 билета, с единична цена 30 украински гривни (малко над 1 евро). Пропуски ще могат да се закупят на специална каса на сектора, която ще бъде отворена час и половина преди старта на срещата.

ВАЖНО! Плащанията в Украйна могат да бъдат извършени само в местната валута, така че е хубаво да си обмените предварително. ВАЖНО! Пътува се само с валиден задграничен паспорт, а не с лична карта!

ВАЖНО! Украинските служби, отговарящи за реда и сигурността около двубоя, ще бъдат особено стриктни да се спазват местните закони и правила за посещение на футболни срещи. Тези правила не се различават от обичайните, валидни и у нас, но се очаква засилен контрол предвид проблемите, възникнали около мача между Зоря и Будучност. Призоваваме Ви да избягвате конфронтации с местни запалянковци, да не се поддавате на провокации, както и вие да не провокирате домакинската публика. ЦСКА е пример за европейско поведение и вярваме, че ще го демонстрираме за пореден път", информира клубът привържениците си.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020