Попълнете търсена ключова дума или фраза

Ясно кога съдът се заема с ЦСКА

https://blitz.bg/sport/cska/yasno-koga-sdt-se-zaema-s-tsska_312817.html Blitz.bg/Sport

Първото заседание ще бъде открито, гледат три дела

1 от 1

Софийският градски съд (СГС) ще гледа за пръв път дълговете на ЦСКА по делото за несъстоятелност на 5 април (вторник). Тогава ще се проведе открито заседание, което ще започне в 13:30 часа. СГС трябва да реши кои задължения на куба признава и кои отхвърля.

На първото събиране на съда обаче ще се разгледат само три от общо около 100-те заведени дела срещу "армейците" - на бившите фуболисти Сержиньо, Нилсон Aнтонио и Игнасио Лорес Варела, пише „Тема Спорт”. Ако съдът продължи в същите темпове, не е изключено до края на годината още да няма яснота около дълговете на ЦСКА и процедурата да продължи и през 2017 година.

Самият факт, че е назначено заседание по делото означава, че е избран и нов съдия по него, макар името му за момента да не е обявено от Софийския градски съд.

Досега по делото за несъстоятелност на ЦСКА бяха назначавани трима съдии, което значително забави цялата процедура по обявяването на фалит. Първа бе Хайгухи Бодикян, която обаче бе преместена в Хасково и прекрати работата си по делото. За неин заместник бе избран Цветан Ценов, но той се самоуби. След това на негово място бе назначена Мария Райкинска, но тя наскоро бе преместена в друга съдебна институция и се наложи да се търси пореден заместник.

Още по темата

Коментирай

0 Коментара