Младият футболист на ЦСКА Иван Ангушев даде изключително емоционално интервю след края на срещата с Левски при юношите до 19 години, завършила 2:2. Талантът дори отбеляза първия гол за "армейците", въпреки че е играл с контузия в бедрото, а след срещата каза какво всъщност означава за него емблемата на ЦСКА.

"Играхме много добре, но понякога във футбола ги има и тези мачове – когато играеш добре, да не побеждаваш. Минута преди да вкарам гола разтегнах задния бедрен мускул, стисках зъби, но усещах, как от минута на минута стават по-зле нещата. Дадох каквото можах", каза Ангушев.

"Реагирах емоционално, защото защитавам емблемата на ЦСКА, а вкарах на Левски. Това са двата най-големи отбора в България. Да вкараш на Левски е невероятно! С играта си днес не съм целял да си върна на Левски", допълни младият футболист, който през есента пострада при ексцесиите на "Герена", когато в главата му беше счупена бирена бутилка.

Ангушев призна, че силно се надява един ден треньорът на мъжкия отбор на ЦСКА Христо Янев да го повика, за да може да демонстрира качествата си пред най-добрата по неговите думи публика в България. "Когато ЦСКА играе сърцето ми тупка и се моля един ден Христо Янев да ме повика в отбора и да покажа на какво съм способен пред тази публика, която е най-добрата в България. Искам да играя и да се доказвам за ЦСКА. ЦСКА е семейство. Искам да съм част от това семейство по-дълго", завърши Ангушев, който трудно сдържаше сълзите си: