Отстраненият от Етър Тодор Колев съжалява, че е бил въвлечен в "този цирк". 39-годишният бивш нападател на "виолетовите", Спартак (Плевен), Славия и Лудогорец се сби с Иван Стоянов на тренировка. Помощник-треньорът Колев реагира на решението на клубното ръководство да бъде отстранен временно от Етър след скандала.

"Съжалявам, че бяхме въвлечени в този цирк с моя колега и приятел Иван Стоянов. Напрегнати ситуации има във всеки спорт, но недоброжелателите и интригантите във футбола са повече. От една нелепа ситуация, между мен и Иван, някои хора си направиха статиите, други се нахраниха от интригата“, коментира Тодор Колев пред колегите от Dsport.bg.

„Всичко е преиграно и лекият сблъсък между два силни характера изигра лоша шега. Ние сме колеги и знаем как да си разрешим проблемите, но явно определени лица, които не са присъствали, са дали „компетентното” си мнение в свободно съчинение (без елемент на разсъждение). С Иван Стоянов сме приятели и колеги от години и това сме го доказали във времето. Убеден съм, че от него и от колегите ми, не е излязла подлата лъжа и интрига с цел да злепостави мен и треньорския щаб, като това не е начина да се саботира ръководството“, добави вече бившият помощник-треньор на Етър.

„Аз разбирам нуждата на журналистическата гилдия от сензации, особено, когато са финансово подплатени, но това не оправдава нескопосаните им инсинуации по този случай. Когато има спор между мен и други лица, го разрешавам без медии. На когото трябва да се извиня - вече съм го направил! Бъдете мъже, не мишки!", каза още Тодор Колев.