Селекционерът на Англия Рой Ходсън остана доволен след успеха с 3:2 срещу Швеция във втория мач от група "D" на Евро 2012.

"Чувствахме се доста комфортно след първото полувреме, когато водехме в резултата. След това обаче шведите набързо обърнаха нещата в своя полза. Знаехме, че те са много опасни при статични положения и това си пролича и днес. За щастие моят отбор успя да реагира бързо и да се върне в мача. Спечелихме изключително важна победа срещу много опитен съперник и аз съм много доволен", заяви Ходжсън.

"Много съм доволен от представянето на двамата ни нападатели, а влизането на Тио Уолкът имаше огромен принос. Аз съм много доволен от младите, но също така и от старите. Четиримата ни защитници играха добре. В средата на терена Стивън бе достоен капитан", допълни наставникът.

Селекционерът коментира и факта “един равен резултат ви стига в последния мач": "Един добър резултат ни стига. Това е трудна група. Ние играхме два много равностойни мача, а първото полувреме на Франция и Украйна, което го гледах, бе също равностойно"./БЛИЦ