Обирът на дома на Пике и Шакира беше най-големият ни удар. Това заяви в интервю пред испанска медия Юри, главатарят на бандата, която преди известно време проникна в дома на звездната двойка Шакира и Жерард Пике и ги ограби.

,,Избягваме да влизаме в къщи, в които има хора. Ние не действаме така, защото не искаме да ги нараним. Ако има хора, просто пропускаме, докато други не правят така'', обясни мъжът, който е сочен за един от лидерите на грузинската мафия в Барселона.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

,,Взимаме само бижута и пари. Има хора, които са готови да ни дадат 18 евро за грам злато. Но румънците и косоварите... те са друга работа. Те са истински хищници, защото са готови да убият, за да вземат онова, което искат. В известен смисъл е по-добре да те ограбим ние, отколкото румънци или косовари, защото ние не нараняваме хора'', коментира той, след което призна, че е "фасулска работа" да излезеш от затвора в Испания.

,,Полицията си върши добре работата, дори се държи по-човечно спрямо полицията в Грузия, но истината е, че е фасулска работа да излезеш от затвора тук, в Испания'', посочи в заключение Юри.