Интер стартира по убедителен начин сезона в Серия "А" - 4:0 над гостуващия Лече. Това беше първи официален мач на Антонио Конте начело на гранда от Милано.

"Нерадзурите" зарадваха феновете си с атакуваща игра и красиви голове. Oще при дебюта си успя да се разпише новата звезда на тима Ромелу Лукаку. Белгийският национал поведе атаката заедно с Лаутаро Мартинес, докато Мауро Икарди бе извън групата за мача. 

През първото полувреме паднаха два гола в рамките на три минути. В 21-ата Брозович откри резултата с удар в далечния горен ъгъл - 1:0. В 24-ата новото попълнение Сенси удвои. Той също отбеляза с изстрел от дистанция. Домакинският натиск продължи и след това. Две минути по-късно "нерадзурите" организираха бърза контраатака, която завърши с изстрел на Брозович от воле в аут. 

В 60-ата минута Лукаку покачи на 3:0. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед направи добавка, след като преди това Габриел изби мощен удар на Лаутаро от границата на наказателното поле. Така Лукаку продължи тенденцията си да се разписва в своите дебюти, като го стори и в първите си мачове за Уест Бромич, Евертън и Манчестър Юнайтед. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В 77-ата минута резервата Диего Фариас допълнително усложни ситуацията за гостите, изкарвайки си директен червен картон за опасно влизане в Николо Барела. 

В 81-ата резервата Матео Политано отбеляза четвърти гол, който обаче беше отменен заради засада на Лукаку. Домакините все пак стигнаха до крайното 4:0. В 84-ата минута Кандрева отбеляза най-красивото попадение в мача с удар от около 30 метра.