Факт е, че под ръководството на Красимир Балъков все още нямаме победа, а Англия ни разби с 4:0. Капитанът на националния отбор Ивелин Попов обаче е напълно прав, че трябва да дадем шанс на селекционера.

Краси се опитва да промени нещата и никак не му е лесно. Тимът ни е далеч от това, което и той, и всички българи искаме да виждаме. Но наистина е нужно време.

Колкото и банално да звучи, с магическа пръчка не става. Става с футболисти. Привидно нямаме такива. В смисъл, нямаме звезди, които да играят в известни западноевропейски клубове. С това обаче, с което разполага, Балъков може да изгради състав. Европейските квалификации вече са химера за нас. Остава обаче друг шанс – да спечелим квота за Евро 2020 през Лигата на нациите. А после да градим отбор за битките по пътя към световното първенство в Катар през 2022 година.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Затова наистина нека оставим Балъков на спокойствие, защото, който и да дойде на неговото място, пак ще се нужда е от време. Но няма смисъл от други варианти. Наистина. Има смисъл от спокойствие. С постоянни критики, ругатни и скандирания за промяна ще тръгнем още по-надолу към бездната, вместо да излезем от нея.
ЯСЕН ЯВОРОВ/БЛИЦ СПОРТ
Нашата квалификационна група за Евро 2020