Браво на Кубрат Пулев! Кобрата е страхотен! Кобрата е невероятен! Няма по-голям от него! Вече втори ден слушаме хвалебствия по адрес на боксовата ни звезда след 28-ата му победа на професионалния ринг. Пулев се справи с Райдъл Букър и отново се размечта за световната титла в тежка категория на версия IBF. Всички силно я искаме, но с подобни мачове като този с американеца Кобрата едва ли ще успее да я завоюва.

Браво на Кубрат за поредната лекция, която изнесе на ринга. Едва ли обаче някой се е съмнявал в победата му. Българинът ступа здраво Букър, който е лежал 12 години в затвора заради разпространение на кокаин. Както самият Пулев отчете - "бих се с подвижен чувал"...

Истината е, че Букър е поредният посредствен боксьор, срещу когото Кобрата се изправи. Мнозинството българи не сме чак такива балами, за да смятаме, че Пулев е постигнал велика победа и трябва да му се кланяме.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Да, успехът си е успех, но ако наистина иска да завоюва така жадуваната световна титла, дали подобни протоколни мачове няма да му изиграят лоша шега? 

Кубрат трябва да благодари на агенцията "Топ Ранк", движеща делата му, че отново го уреди с преодолим съперник. Не за първи път Пулев се изправя срещу боксьор, който се явява като негов спаринг-партньор. Нашият го помита на ринга, записва поредната победа и прибира поредните пачки с пари.  

Победата му над Букър идва в удобен момент. Помага му значително да вдигне самочувствието след изтеклата 7-месечна забрана да се боксира. Пулев не се беше бил от 23 март, когато се справи и с Богдан Дину. Румънецът също като Букър не представляваше особена заплаха за Пулев, който обаче трябва сериозно да се замисли дали наистина има шанс в битка за световната титла. Още помним сблъсъка му с Владимир Кличко... Май няма да е по-различно и срещу Антъни Джошуа, който най-вероятно ще надвие Анди Руис и ще стигне до заключителния мач за короната.
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ