Попълнете търсена ключова дума или фраза

Хубчев посочи основна причина за най-сладката му победа начело на Левски

https://blitz.bg/sport/levski/khubchev-posochi-osnovna-prichina-za-nay-sladkata-mu-pobeda-nachelo-na-levski_436163.html Blitz.bg/Sport

Желанието е това, което искаме да виждаме, сподели наставникът на „сините“

снимка: LAP.bg
1 от 1

Треньорът на Левски Петър Хубчев заяви, че изстраданата победа с 2:0 над новака Царско село в 4-ия кръг на efbet Лига е най-сладката за него, откакто е начело на тима. Като основна причина за това бившият селекционер на националния ни тим изтъкна готовността на футболистите да преследват успеха до самия край.

„Като цяло съм доволен, да. Това е най-сладката победа, откакто съм в Левски – постигната най-трудно и с най-голямо желание. Желанието е това, което искаме да виждаме. Не се заблуждаваме от другите неща. Видя се, че сме по-подготвеният отбор, но имаме проблеми при завършването на атаките. Когато топката върви по-бързо, като че ли повече се получава и нашата игра. Понеже познавам доста добре момчетата мисля, че и умората играе доста голяма роля при някои хора, но пък те отидоха до края. Наистина искаха трите точки”, коментира Петър Хубчев след мача на стадион „Васил Левски“.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Ние точно това очаквахме от Царско село. Аз бих попитал кой отбор досега не е дал битка срещу Левски. Срещу такива отбори такива мачове се очакват. Най-радващото от тази среща освен трите точки е и готовността да ги търсим докрай“, продължи наставникът на „сините“.

„Около 3-4 седмици Хали Тиам няма да бъде на разположение. При Костов трябва да се реши неговия проблем генерално. Мисля, че мина времето, в което трябва да стиска зъби. Трябва да погледнем конкретно как ще се лекува. За него не мога да се ангажирам с период за възстановяване. Ако гледаме само този мач и ако сме честни докрай, не се получиха много нещата. Аз вече няколко пъти го казвам – и Робърта, и Мазурек много късно дойдоха в отбора, не са подготвени. За единия това беше първи мач като титуляр. Каквото и да си говорим, им трябва време на тези момчета. Те не знам обаче дали знаят, че в Левски няма кой да им го даде. Заместник на Мариани? Е, изиграли сме само два мача без него, но трябва да намерим човек. Не искам да се концентрирам върху един човек. Може би отборът трябва да свикне да играе без Мариани и всеки да дава малко повече”, завърши Хубчев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020

Още по темата

Коментирай

9 Коментара