Ръководството на Левски започва офанзива по подписването на нов договор с халфа Хали Тиам. Контрактът на сенегалеца, наричан от феновете Доктора, изтича в края на сезона и все още не е подновен, пише "Тема Спорт". Дефанзивният полузащитник пристигна на “Герена” в началото на 2018 година по настояване на тогавашния треньор Делио Роси.

Тиам беше под наем от унгарския МТК, а след това 26-кратните шампиони откупиха правата му. Халфът е несменяем титуляр за състава на Левски, като вече има 61 мача и 4 попадения. През този сезон е бил на терена в 14 срещи, вкара 1 гол. Ако Левски не преподпише с него до Нова година, Тиам ще може да води преговори с друг клуб и през лятото да премине като свободен агент.

В същата ситуация са още капитанът Живко Миланов и халфовете Мартин Райнов и Филипе Нашименто. Очакванията са на Миланов да бъде предложен нов договор, докато за Райнов и Нашименто все още не е взето решение.

Преди около месец пък нов контракт подписа Станислав Костов. Голмайсторът скоро ще бъде напълно възстановен и ще се върне в игра. 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020