Голмайсторът на закъсалия Дунав (Русе) Ахмед Ахмедов може да се озове в Левски през зимната пауза. Както БЛИЦ вече съобщи, нападателят, известен с прякора Мечо, е предложен на няколко отбори зад граница. У нас е желан от Арда, Черно море, ЦСКА 1948 и други, а на дневен ред е и възможността да заиграе на "Герена".

Спортният директор Ивайло Петков го уреждал за Левски, научи БЛИЦ СПОРТ. Той му беше шеф в Дунав, а сега двамата може да се съберат и на "Герена".

Ситуацията в Дунав се усложнява с всеки изминал ден поради липсата на финансови средства. Безпаричието кара футболистите да се оглеждат за нови отбори, в които да продължат.

Ахмедов имал да получава една заплата в русенския клуб, а при втора такава има право да разтрогне договора си. При това положение той ще излезе без пари на Левски.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Треньорът Петър Хубчев разполага в атака с Найджъл Робърта и Дени Алар, а скоро ще се завърне и Станислав Костов, който се възстановява от операция. Ахмедов бил готов да се конкурира с тях и е амбициран да се бори за място на "Герена".

От началото на първенството той реализира 6 гола в 14 мача на Дунав, в които участва. 24-годишният нападател, родом от бургаското село Планиница, игра в Черноморец, Нефтохимик, катко и за Поморие във Втора лига преди да премине при "драконите" през 2018 г.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020