Голмайсторът на Левски и Първа лига от миналия сезон Станислав Костов ще пропусне следващите няколко мача, информираха колегите от Dsport.bg. Както е известно, нападателят играе с контузия от доста време, като сега е взето решение да получи почивка в следващите седмици. 

Костов със сигурност отпада от сметките на треньора Петър Хубчев за мача в понеделник срещу Царско село - от 21:00 часа на Националния стадион "Васил Левски", а и най-вероятно за още няколко двубоя на "сините". 

По-рано днес стана ясно, че нападателят е желан от италианския втородивизионен Фрозиноне. Хубчев има на разположение други двама нападатели - Дени Алар и Найджъл Робърта, които обаче се представят неубедително към момента.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

В реванша с АЕК контузия получи друг основен футболист - Хали Тиам. Все още не е ясно колко точно сериозна е травмата на халфа. 

След Царско село на Левски предстоят двубои с Берое (10 август), Витоша Бистрица (17 август), Локомотив (Пловдив) (24 август), преди да дойде дербито с ЦСКА - на 1 септември (неделя) от 17:45 часа.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020