Пребитият служител в маркетинговия отдел на Левски Цветан Вълчев е с опасност за живота и в момента докторите се борят да го спасят. Състоянието му е изключително тежко. 

Вълчев е в болница УМБАЛ "Царица Йоана-ИСУЛ", а от лечебното заведение коментираха единствено, че е с множество травми и опасност за живота. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Както вече БЛИЦ съобщи, тази сутрин Вълчев, който е на служба на "Георги Аспарухов" вече около 10 години, бе пребит от маскирани лица с железа. Всички в клуба са потресени от случилото се и отказват коментар. 

В същото време МВР публикува на своя сайт съобщение относно инцидента:

"Криминалисти изясняват обстоятелствата около инцидент, станал тази сутрин. Около 9.30 часа в полицията бил получен сигнал, че в района на стадион „Виваком Арена- Георги Аспарухов“, 38- годишен мъж бил нападнат от двама непознати, които му нанесли побой и се оттеглили в неизвестна посока. 

Пострадалият е транспортиран в болнично заведение за оказване на медицинска помощ. Предприети са действия по установяване на всички обстоятелства около случилото се и издирване на нападателите", се казва в информацията.