Младият нападател на Левски Станислав Иванов отбеляза второто попадение при успеха с 2:0 над Царско село в срещата от четвъртия кръг. Талантът пропусна две възможности преди това и е щастлив, че все пак се разписа, тъй като се е чувствал длъжник на отбора. 

Юношата на Левски отново беше много активен и сред най-добрите от състава на Петър Хубчев.

"Постигнахме сладка победа. Дойде късно, може би "благодарение" и на мен, защото пропуснах няколко чисти положения преди това и бях длъжник на отбора. Накрая успях да вкарам и се радвам, че победихме", коментира Станислав Иванов. 

"Сами сме си виновни, че не решихме срещата по-рано. В България отборите няма с какво да се изненадат, защото се познаваме добре. Наистина това е една от най-сладките победи от началото на този сезон. Ние сме Левски и трябва да се борим винаги докрай. Знаехме, че ще вкараме рано или късно и не се предадохме, накрая успяхме. Левски е най-големият отбор в България, което го прави дразнител за всички тимове. Всеки излиза мотивирам на 100% срещу нас, но не не трябва да се отпускаме, а да надграждаме и да печелим точки", добави талантът.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020