Румънецът Йонуц Мариус Аврам ще ръководи срещата от третия квалификационен кръг на Лига Европа между Лудогорец и уелския шампион ТНС на 8 август, когато българският първенец е домакин от 20:30 часа наше време. 39-годишният рефер е в листата на ФИФА от 2010 година, а през 2017 година ръководи приятелската среща между националните отбори на България и Сърбия, която завършва 0:1. Той е отсъдил общо 19 дузпи - 11 за домакините и 8 за гостите в досегашните си мачове на международната сцена. В тези срещи румънецът е показал 215 жълти и 10 червени картони - по 5 за домакините и гостите.

Съдии от Португалия пък получиха наряди за първия мач между Локомотив (Пловдив) и френския Страсбург. Двата отбора излизат един срещу друг в четвъртък от 20:30 часа на стадиона в парк Лаута. Мачът ще бъде ръководен от 31-годишния Жоао Педро да Силва Пинейро. Негови помощници ще бъдат Руи Тавареш и Бруно Родригеш, а четвърти съдия е Витор Жорже Ферейра.

Швейцарска съдийска бригада ще ръководи първия мач между ЦСКА и украинския Зоря (Луганск) на 8 август от 20:30 часа на Националния стадион "Васил Левски". За главен арбитър е назначен 31-годишният учител Сандро Шерер с помощници Стефан Де Алмейда и Беким Зогай.