Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира победата с 4:0 за своя тим в реванша с уелския ТНС (Дъ Ню Сейнтс), с което разградчани продължават напред с общ резултат 9:0 и ще срещнат словенския Марибор в следващия кръг в битка за груповата фаза на Лига Европа.

Winbet - на един клик разстояние! (18)

"Моите уважения, към противника, опитваше се да бъде опонент, но класите са различни. Трябва да си го признаем. Общо взето с лекота спечелихме, нямахме кой знае какви затруднения. При 2:0 имаше някакви положения за домакините, но то беше ясно. Като цяло имаше доста добри моменти, които ми харесаха. Всеки се стараеше спрямо задачите си на терена. Един мач, който го взехме с лекота”, коментира той пред Диема Спорт след края на мача.

„Казах на играчите си, а и те си го знаят, всеки играч има честолюбие и трябва да си го защитава на терена. Трябва да защитават и имиджа на клуба. Не е от кой знае какво значение тази победа, но всеки голям клуб излиза с концентрацията да печели мачовете си”, допълни специалистът.

„Липсата на концентрация дойде, защото резултатът беше доста добър. В главата им може би беше и да спестят някакви усилия. Тогава правиш някакви непредизвикани грешки и така дойдоха положенията им.”

„Пробвах да видя как ще играем и с трима в центъра. В дадени моменти в бъдеще може би ще използвам тази схема. Самите футболисти трябва да я изпитат на терена, за да бъдат по -спокойни, както те, така и ние треньорите.”

„Марибор е предмостие за групите Лига Европа. Трябва да направим всичко възможно, за да спечелим тези два мача”, завърши Стойчо Стоев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020