Благодетелят на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски каза след срещата по дискутирането на реформите в родния футбол, че ЦСКА първо трябва да си плати натрупаните дългове и след това да сяда на масата за обсъждането на бъдещето на българския футбол.

"Няма как да не съм доволен, след като се обсъжда вариантът с увеличаването на отборите. С 16 тима е по-добър от този с 14. Как ще ги намерим ли? Ами ще си ги купим. Ще си ги поделим, за да се знае кой къде е", пошегува се Крушарски.

"Вариантите Литекс и ЦСКА се обсъждаха, останаха отворени врати, ще се говори още. За Локомотив (София) нищо не чух", каза босът на Локомотив (Пловдив).

"Най-малкият проблем е да се оправи терена. Ние вече го започнахме. Почваме от 14 април, мога да ви поканя за началото на ремонта", продължи Крушарски.

"ЦСКА първо да си плати сметките и тогава да сяда на масата. Сега и аз плащам на предишните, които са яли и пили", добави босът на "смърфовете".

"Гаранция трябва всеки да даде - толкова, колкото може. Банковата гаранция е нещо несериозно. Клубът е едно предприятие - или го водиш към успех, или го проваляш. Всеки да си прави сметка и да си носи кръста. Аз като влязох в Локомотив да не беше много цветущо положението? Всеки трябва да си намери решение - търси заеми, помощи, гледа си сметката си, не дава заплати по 50 хиляди. Аз дори на някои плащам по 1000 лева", каза Крушарски.

"За мен не е правилно да се налага млад футболист насила. Не става да го караш насила да играе 90 минути. Той или може да играе в отбора, или не може", добави бизнесменът.

"Човекът от УЕФА предложи разделяне на две групи - на първа шестица и втора осмица. Според мен така ще е по-интересно първенството. До последно няма да се знае кой ще спечели първенството, нито пък кой ще изпадне", каза още Христо Крушарски.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!