От 16 октомври 2019 г. (сряда) ПФК Лудогорец стартира продажбата на билети за мача с Еспаньол в град Барселона, който ще се играе на 7.11.2019 г. от 21:00 ч. местно време на стадион "RCDE". Цената на един билет е 45 евро.

Продажбата ще се извършва по следния начин:

*За фенове от Разград - плащане на място в евро на клубната база и издаване на ваучер.

* За фенове от България и такива, живущи извън страната - със заявка на мейл [email protected], предварително плащане по банков път и издаване на ваучер.

Желаещите да закупят билети за двубоя в Барселона е необходимо да оставят три имена и номер на документ за самоличност (лична карта или международен паспорт).

Размяната на ваучери с билети ще стане в деня на мача в във фоайето на хотел „Каталуния Барселона Плаза“, който се намира на адрес: Plaza Espana 6-8, 08014 Barcelona от 13,00 ч. до 17,30 ч. местно време. Веднага след това всички привърженици, притежаващи билет за сектор „Гости“ трябва да стигнат до стадион RCDE с обществен транспорт. Феновете ще използват влакче от спирка PL Espana, намираща се близо до хотел „Каталуния Барселона Плаза“ до стадион "Естадио Корнелия Ел Прат" (спирка Cornella Riera). Цената на един курс с влакчето е 2 евро.

На стадион "Естадио Корнелия Ел Прат" ваучери за билети няма да се разменят съгласно правилата на отбора домакин и местната полиция.

Процедурата по издаване на билет  чрез заявка на мейл е следната - всеки желаещ да гледа на живо двубоя на трябва да изпрати заявка посредством имейл до [email protected]. На заявилите билети ще бъде върнат отговор с банкова информация, за да бъде направено плащане по сметка на ПФК Лудогорец. След като клубът получи съответната сума за поръчаните билети, всеки подал заявка ще се сдобие с ваучер. Ваучерът ще има уникален бар код и гарантира на лицето, че успешно е заплатено място за мача. В деня на срещата 07.11.2019 г., ще се заменят ваучерите за валидни билети на в хотел „Каталуния Барселона Плаза“.

Важно! Клубът уведомява привържениците, които ще подкрепят Лудогорец на стадион "Естадио Корнелия Ел Прат", че местните закони забраняват продажбата на билети за сектор „Гости“ в деня на мача, както от отбора домакин, така и от отбора гост.

Феновете трябва да спазват стриктно инструкциите относно размяната на ваучери с билети и придвижването до стадиона.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа