Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев похвали играчите си след победата с 2:0 над Арда, която дойде няколко дни след страхотния успех в Лига Европа - 5:1 срещу ЦСКА (Москва). Младият треньор изтъкна голямото предимство на шампионите пред конкурентите им в efbet Лига - големият брой футболисти, с които разполага, и което му позволява да дава шанс на повече състезатели, като в същото време съхранява ключови играчи за по-важните двубои.

"Много съм доволен от представянето, особено през първото полувреме. Контролът на мача беше в наша полза. Имаме достатъчно голям брой добри футболисти и идеята беше да влязат по-свежи състезатели. Нямаме притеснения, имаме достатъчен брой играчи", каза Генчев. 

"Ще видим дали има някакви по-сериозни травми и ще видим с кои играчи ще сме за Купата на България. Недялков получи контузия, но се надяваме да се възстанови максимално бързо. За мен най-важно е ние как ще играем, а не толкова съперникът (б.р. - Лудогорец ще гостува на Нефтохимик в сряда от 19:00 часа). Трябва да има постоянство в състава и да се показва непрестанно желание. Имаме увереност, че можем да се справим и на трите фронта", добави Станислав Генчев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020