Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира скандалното съдийство на Георги Кабаков в срещата на шампионите с Черно море, завършила 1:1. Реферът от Пловдив не отсъди дузпа за "орлите" след игра с ръка на Патрик Андраде в наказателното поле, а малко преди края на срещата отмени редовен гол на Клаудиу Кешерю. 

Както БЛИЦ първи съобщи, шампионите пуснаха жалба срещу съдийството на Кабаков и желаят той повече да не ръководи техни мачове.

"Да, така е. Не искаме повече Кабаков за съдия в мачове на Лудогорец. Виждаме тенденциозност в отсъжданията му вече в няколко поредни мача срещу нашия отбор и поради тази причина и в интерес на феърплея бихме искали повече да не ръководи наши двубои. Всички видяха, че ни отмени абсолютно чист гол", коментира Петричев. 

"Колегите от спортно-техническия щаб и специалистите са категорични, че попадението е абсолютно редовно", добави шефът в Лудогорец.

"Надявам се Съдийската комисия да се съобрази с нашето искане, защото един съдия, който свири в Шампионска лига, а допуска такива грешки в България буди недоумение. В Европа ръководи добре мачовете, хвалят го, а у нас неколкократно бърка срещу Лудогорец. Нека оставим на неговата съвест дали е умишлено или не", каза още Петричев пред БЛИЦ.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)