Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев изрази задоволство въпреки загубата от Реал Мадрид с 1:2. Двубоят от груповата фаза на Шампионската лига започна добре за домакините и Марселиньо откри резултата в 6-ата минута. Роналдо изпусна дузпа в 10-ата, а след това получи втора дузпа, която реализира за 1:1 в 24-ата. Карим Бензема донесе победата на Реал Мадрид с гол за 2:1 в 77-ата минута.

"Уникална атмосфера не излъгахме никой с поканата да дойде на Националния стадион. Мисля, че няма от какво да се срамуваме", заяви Ангел Петричев.

За съдията Петричев коментира: "Чух различни версии, няма да си позволя да коментирам, тъй като бях ангажиран с други неща, не съм гледал всичко детайлно. Нека вие да анализирате."

На въпрос дали загубата от "Левски" е дошла и заради мисъл към мача с Реал Мадрид, директорът заяви: "Нормално беше мисълта да беше насочена към сблъсъка с тях. Не мисля, че толкова фатално се е случило, има много мачове в българското първенство, за да наваксаме точките. Радвам се, че този мач мина, мина сравнително по добър начин за нас. Загубихме в резултата, но спечелихме още повече българи."

"За момента ние сме в най-неизгодна позиция в групата, но има още четири мача, в които всичко може да се случи. Ако играем както в тези два до момента, ще вземем това, което ни се полага. Третото място в групата е напълно реално, но вярвам, че с тази игра ще дойдат и резултатите", добави Петричев.

"Аз съм изключително впечатлен от хората с Реал Мадрид. Контактите с тях бяха сърдечни и добронамерени. Дори неочаквано за мен. Изключително позитивно настроени хора. Получихме покана от тях да им гостуваме по време на мач, защото ние имаме какво да научим от този клуб. Изключително високо ниво на организация, от което може да се учим и да продължим да се развиваме", каза още шефът на Лудогорец.

"Аз съм убеден, че освен в България спечелихме симпатиите на световната футболна общественост, тъй като знаете, че мачът се е гледал по цял свят", завърши Ангел Петричев./БЛИЦ

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа