Треньорът на Славия Златомир Загорчич разкритикува играчите си след загубата с 0:2 от Левски в столичното дерби от десетия кръг на efbet Лига. Сръбският специалист призна, че футболистите му са излезли със страх на терена.

"Левски беше по-добър днес, влязохме със страх в мача, не знам защо. Накрая имахме ситуации, можехме да променим резултата. Излязохме със страх срещу Левски. Говорим си постоянно за грешките в защита, няма да говоря сега за това. От самото начало се усещаше напрежението преди мача, не знаем откъде идва, опитахме се да ги успокоим. Трябваше да владеем много повече топката и да изненадаме Левски“, сподели сърбинът след мача.

„Нерви във футбола има, нормални неща са, остава си за нас, каквото сме си казали на пистата. Не знам дали скаути са гледали Калоян Кръстев, този въпрос към президента. Имахме контузени 3-4 човека на терена, със сигурност можем да се представим много по-добре. Опитваме се да печелим всеки един мач, това е футболът, понякога не се получава. Трябва да си повярваме и дано всички футболисти се оправят и можем да ги използваме. Ботев (Пловдив) не е в добро положение, но и при нас е такова положението. Излизаме в мача за Купата на България и желаем да спечелим", добави бившият защитник.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020