Германия обърна и размаза гостуващия тим на Северна Ирландия с 6:1, за да завърши на първо място в група C на квалификациите за Евро 2020. Бундестимът се бе класирал за Европейското, а с убедителния си успех си гарантира първата позиция в групата пред Холандия.

Майкъл Смит (7) изведе гостите напред в резултата, но това само раздразни футболистите на Йоахим Льов и те разпиляха съперника си. Съотборниците и в Байерн Серж Гнабри (19, 47, 60) и Леон Горетцка (43, 73) вкараха пет от попаденията, а последното бе дело на Юлиан Брандт (90+1), който се отличи и с една асистенция. Два голови паса пък даде Йонас Хектор, а по веднъж асистираха още Клостерман и Тони Кроос.

По същото време Холандия разби у дома Естония с 5:0. Халфът на Ливърпул Джорджинийо Вайналдум (6, 66, 78) блесна с хеттрик след асистенции на Куинси Промес и Стенгс на два пъти, а по веднъж се разписаха още Нейтън Аке (18) след пас на Мемфис Депай и Мирон Боаду (87) след подаване на Кевин Строотман.

След тези резултати Германия финишира на първа позиция с 21 точки пред Холандия с 19, Северна Ирландия с 13, Беларус с 4 и Естония с 1 точка.