Германия спечели с класическото 3:0 гостуването си на Естония в Талин от евроквалификациите в група "C". Двубоят на стадион "Льо Кок Арена" беше ръководен от българска съдийска бригада начело с Георги Кабаков. Асистираха му Мартин Маргаритов и Диян Вълков, a четвърти рефер беше Станислав Тодоров.

Успехът на Бундестима дойде след голове през второто полувреме. А още в 14-ата минута Кабаков остави гостите с човек по-малко. Българският съдия беше безкопромисен и изгони Емре Джан с директен червен картон. Кабаков го показа на играча на Ювентус, който на границата на наказателното поле фаулира Лиивак, озоваващ се сам срещу Мануел Нойер. 

Toва е най-бързият червен картон в европейски квалификации от септември 2003 година.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

До почивката селекцията на Йоахим Льов така и не успя да се окопити, но през втората част всичко си дойде на мястото. Илкай Гюндоган вкара две попадения - в 51-ата и 57-ата минути, за да даде глътка въздух на Бундестима. След това той асистира на Тимо Вернер за третото попадение и немците спечелиха с 3:0.

В другата среща от групата Холандия победи с 2:1 Беларус и оглавява класирането с 15 точки. Също с толкова е и Германия, а третият Северна Ирландия има 12 в актива си.